*Φροντίστε να έχετε συμπληρώσει σωστά το κινητό σας τηλέφωνο κατά την παραγγελία προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier)  ACS Courier και κοστίζει 5 ευρώ. Για αγορές άνω των 150 ευρώ,  η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μετά την αναχώρηση της αποστολή, λαμβάνετε mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number)EDV.

Για εξωτερικό οι παραδόσεις γίνονται με DHL ή Ελτα

Οι παραδόσεις των παραγγελιών προς τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 19:00  (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο οι αποστολές γίνονται έως 13.30)

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@eternalninemia.com

Χρόνος Παραγωγής 10-15  ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα παραγωγής.

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 3-7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.